מכורה למתוק -

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

31/10/2009 | 21:19 | מאת: gulli

ולא מוכנה לעשות את הטבעת. איזה ניתוח אם כן מתאים לי? תודה על העזרה.

שלום GULLI! זאת בעיה ההמתכרות למתוק - השאלה הוא כמה והאם את יכולה לעצור. שעוברים לכללים תזונתיים חדשים לאחר הניתוח - ניתן להיגמל מההתמכרות, אם את באמת רוצה. דבר ראשון וחיוני הוא שיחה אישית במרפאה להראות לך שכן אפשר ואיך.!? לגבי טבעת - כפי שכבר אמרתי מספר פעמים בעבר - לא מומלץ. שבוע טוב דין

31/10/2009 | 21:47 | מאת: gulli

זה משהו שאני פשוט לא יכולה בלעדיו. אני מצמצמת, אבל לא מסוגלת להוריד לגמרי. לפי מה ששמעתי, השרוול לא יעיל במקרה כזה, נכון?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים