שלום רב

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/03/2009 | 12:54 | מאת: דדד

יש לי שאלה חשובה? בזמן שהיתי במרפאה אמרת לי ש עודף עור זה אחרי שנה ואני הכמתי אתך . אבל השאלה שלי היא אם הכל עבר בסדר והנתוח שבוע הבא עבר בשלום ואחרי 3 חודשים ירדתי בצורה משמעית 20ק"ג אז לא יהיה לי עודף עור בשלב זה {כמובן תגיד לי אם תעשי ספורט זה לא יהיה} יש סבה אחרת? {כמובן אחרי הנתוח אני אעשה מה שאתה אומר לי בדיוק כי הנתוח הוא לא פתרון קסם ואני חיבת לעשות את הכל כדי לרדת}<מקווה>. "יש לי דבר קטן לגיד": סליחה אמרת לי לא לשתות קולה הבנתי מזה ש אסור כל דבר מוגז אבל בל לשם לב שתיתי משקה עם חומצת לימון!!!!~ אל תגיד לי שהקיבה תתפוצץ באמצע הנתוח~. המשך יום נעים ותהנה עם ארבעת הילדים ואשמח אם עוד שבוע אהיה אני בחיים אחרי הנתוח המדהים בבני ציון המקסים. תודה ס? אני מחקה לתשובה בהקדם האפשרי.

ראשית למרות שאני חושב שאני יודע מי את ("ס") - אני לא בטוח ב-100% והיה לי יותר נעים לדעת את זה. לגבי העודף עור - רק אחרי שנה ובלי כל קשר בכמה ירדת, נראה איך הגוף מתעצב מחדש - והיכן כדאי לנתח... לגבי המוגזים - לא לדאוג הקיבה לא תתפוצץ. והכל יהיה בסדר - תהיי רגועה יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים