PLS עזרה!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

31/10/2009 | 09:50 | מאת: ליאורה

בוקר טוב! שוב - אני כמה ימים לאחר הניתוח שבוצע באסותא חיפה, שישי-שבת, כמובן אין עם מי לדבר. אין טלפון לטלפן או אפילו פורום - מה עושים? אני סובלת מצרבות אין סופיות והכל עולה לי ותחושת מחנק - אני בלחץ... PLS תעזרו לי. ליאורה

31/10/2009 | 09:59 | מאת: ד"ר אברהים מטר

צרבות מספר ימים לאחר ניתוח אינו דבר שכיח, אך זה לא צריך להדאיג אותך, כנראה שלא קיבלת הוראות נכונות מה לאכול בימים האלה לאחר הניתוח , תנסי לפרט מה את אוכלת-שותה בימים האלה ואני בטוח שדר דין יתייחס לזה ויעזור לך- בהצלחה

31/10/2009 | 12:12 | מאת: ליאורה

תודה שוב על ההתייחסות - זה כמו אוויר לנשימה! אני צריכה הסברים ראשוניים לגבי מה ואיך לאכול, ובעיקר כתובת לשאלות שצצות כל הזמן. ליאורה

31/10/2009 | 19:05 | מאת: ש.

שלום רב! רק לחזק את מילותיה ומצוקתה של ליאורה. בתור משורוולת לשעבר באותו המרכז שמדובר במקרה שלה. אחרי הניתוח לא היה לי צוות מקצועי ורתום. כמו אחרים ואחרות ציפיתי ליותר במיוחד אחרי כל הכסף ששילמתי!!! במרכזים הרפואיים הציבוריים - אין את אותם עלויות. המעקב הוא החלק הארי בכל התהליך, והאנשים שהולכים לקראת הניתוח אינם מבינים את זה, רק לאחר מכן. אז המלצתי החמה אליכם הוא לא רק לברר מיהו הצוות המנתח אלא מיהו הצוות, ומה הכשרת הצוות, שמלווה את כל התהליך. משורוולת לשעבר שם!

01/11/2009 | 09:59 | מאת: הלוי

גם אני

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים