לא ברור

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/10/2009 | 17:59 | מאת: שיוש

ראשית אני מודה על תשובותייך הן חשובות לי ועוזרות לי בתהליך קבלת ההחלטה.כתבת לי משהו שלא ברור לי "דליפות" *מה הכוונה??? * רציתי לדעת אים אפשר להוציא את הטבעת שבקיבתי כבר 10 שנים ולעבור את ניתוח השרוול באותו ניתוח??? *האים זה שיש לי טבעת בקיבה מסכן אותי יותר או מסכן את תוצאות הניתוח בלעשות את ההחלפה לניתוח השרוול???

שלום! דליפות - הכוונה לדליפה מאיזור הקליפסים של הקיבה. הרי בשרוול עושית כריתה של חלק מהקיבה - ושם יש קליפסים. לגבי האפשרות להוציא טבעת ושרוול באותה המועד - זה מאד תלוי בהיסטוריה שלך - ויוחלט רק לאחר ייעוץ אישי. ולגבי השאלה האחרונה שלך - עניתי כבר. לילה טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים