עברתי את מרכז הערכה ! הודעה לדין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/10/2009 | 08:01 | מאת: קארן

הי דין.מה שלומך ? בשעה טובה ומוצלחת עברתי את הועדה אתמול וקיבלתי את האישור.כמה מהר אוכל להיות מנותחת אצל ד"ר איברהים? והאם אני צריכה מכתב הפניה לניתוח ממנו לקופ"ח מכבי? איך ניתן לקבוע תור אצלו כבר עכשיו ? טלפונית או שאני צריכה להגיע ? קארן-זו מרמת גן.....שבאה במיוחד אליך

הי קארן! איזה כייף. שלב הבא לחזור אלי לאותו יום שיש מרפאה שלי, של הכירורגים ומרפאה טרום ניתוחית. המועד הקרוב הוא יום שלישי 10/11/2009 - כיוון שיום שלישי הזה יש תרגיל ואין מרפאות. והניתוח תוך חודש.... לא ניתן לקבוע תור טלפונית - צריך לראות אותך שוב ולעשות תיק מרפאה מסודר עם כל הנתונים, כולל השלמת הייעוץ התזונתי. תשאירי הודעה במשיבון 04-8359941 ואחזור אלייך בי בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים