רושם ראשוני

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/10/2009 | 07:56 | מאת: יוסי פלדלר

שלום ד"ר דין אתמול הייתי בפגישה ראשונה הוקסמתי מהכנות שלך ושל הדיאטנטית לידך רואים בעיניים שלך את הרצון לעזור לאנשים לעבור תהליך מחשבתי קשה ולהוביל אותם ולתמוך בהם ולהחזיר להם את חדוות החיים אין לי ספק שיש לך חלק נכבד מאוד בהצלחתם של המנותחים מאחל לך רק הצלחות וכוח להמשיך לעזור לאנשים "על מנת לקבל יש קודם כל לתת" יחד אם זאת מאוד התאכזבתי שבמקרה שלי לא תוכל לעזור אז שוב ישר כוח

הי יוסי! תודה על המילים החמות. באמת חבל - אתה באמת צריך להבין מה החלק הכירורגי בכל העניין, וזה רק העניין הקצר ההתחלתי (כנראה שעוד לא הפנמת את זה, ומנסיון אתה תבין את זה רק לאחר הניתוח). זה לא העיקר.......צפוי לך עוד דרך ארוכה מאד אחרי הניתוח, ואתה תשכח את עצם זה שעברת ניתוח לאחר תקופה מסוימת. אני ציירתי בפניך תמונה אמיתית מנסיון רב. מה שלא יהיה שיהיה לך יום מדהים ובהצלחה בבחירתך אתה יודע ליצור איתי קשר דין

29/10/2009 | 10:46 | מאת: יוסי פלדלר

ד"ר דין שוב תודה אתה אדם ניפלא ישר כח כידוע לך לאור" החבילה שאני סוחב עלי" אני מיחס חשיבות עליונה לבחירת המרדים והמנתח אותו אני רוצה וזאת על מנת להמעיט את הסיכון מה שאינני יכול לעשות אצלכם כי זה בית חולים צבורי מאותו הטעם אינני מבין מדוע לא תרצה לעזור גם לי במסגרת הזמן שלך אנחנו מנהלים את הזמן שלנו ולא ההפך אני שוב מודה לך ולא נישאר לי אלא להצטער שלא נוכל להנות מכישוריך ושירותך הנאמן מאחל לנו הצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים