20 ק"ג אחרי חודש ושבוע :)

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/10/2009 | 14:16 | מאת: תומר (כבל לא חייל :))

היי דין ויעל המקסימים, תאמת שהתגעגעתי:) הייתה אחלה פגישה, כרגיל מרוממת מצב רוח עד כמה שניתן לרומם מעבר למה שמרגיש עכשיו. אתם אנשים מקסימים חדורי ומחדירי מוטיבציה כרגיל:) מעכשיו ספורט ספורט וספורט וכמובן במינון נכון ובפיקוח :) וזהו אין יותר במבה! מבטיח, הרי דבר ראשון ומעל הכל עושה זאת בשבילי :) בתקווה לעוד הרבה קילוגרמים שירדו! וכך יהיה!!!!!!! יום ושבוע מקסימים תומר

הי תומר! אתה מדהים - תראה איזה התקדמות - כמעט בלי תרופות, שינה יותר טובה - על הכבוד. אנחנו פה בשבילך ולא זזים יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים