בדיקות דם ושתן כחודש לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/10/2009 | 14:26 | מאת: ליטל

ערכתי בדיקות דם וקיבלתי את התוצאות הבאות: URIC ACID 6.46 MG/DL ( 2.30- 6.30) (.........)* זוהי התוצאה בבדיקת הדם המופיעה כחריגה. בבדיקת שתן: UROBILINOGEN 2.00 MG/DL KETONES >150 MG/DL PROTEINE UR 20.00 MG/DL העתקתי לכאן את התוצאות שנראו חריגות. האם התוצאות נורמליות לאחר ניתוח זה או בעת ירידה במשקל? כמו כן בבדיקת הדם נתנו לי לבדוק B12 וחומצה פולית חוץ מהספירה הרגילה. האם יש עוד משהו שהיה עלי לבדוק?

שלום ליטל! בלי להיכנס עמוק מדי לבדיקות - כיוון שזה באמת דורש היכרות רפואית אישית. מאד בולט הקטונים המוגברים - השאלה הראשונה שמתבקשת זו האם את שותה מספיק? לגבי ה-B12 וחומצתה פולית - לקחת את המדדים האילו כעת מוקדם מדי. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים