ד"ר דין - אתה מדהים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/03/2009 | 12:25 | מאת: לימור

ד"ר דין היקר, אחרי שסיפרת לי על הפורום המשותף לך ולד"ר מטר נכנסתי לקרוא את שאלות הפונים וכרגיל גיליתי את תשובותיך הכנות מלאות אהבה למה שאתה עושה. אני מאוד מקווה שבהמשך הדרך הפורום יוכל לעזור למנותחים שאחרי וגם לכאלה שעוד לפני. כמנותחת שלכם וכמטופלת שלך אני יכולה להעיד שגרמת לשינוי מדהים בחיים שלי, הפכת אותי למאושרת יותר וכמובן לרזה הרבה יותר. אני מאחלת לך הצלחה בפורום ונפגש כרגיל במרפאה. המון אהבה ונשיקות, לימור

לימור - ממש תודה זה אמיתי ומהלב. וכמו שאת יודעת אני פה בשבילך דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים