שלום 3 !!!!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/03/2009 | 16:01 | מאת: דדד

המון תודות לך ד"ר דין על כל העזרה שאתה נותן לאנשים ממה ששמעתי וקראתי <>ואתה נותן לי push לעשות את השרוול ב 100% {ועובדה אתה עונה לכל שאלות האתר באותו יום}.זה לבד נותן המון. {זה מה שאני למדתי עליך כרגע <י?ת??כ?ן שאני טועה>}<>אבל במהלך הימים שאתה תעזור לי יהיה לי הוכחה על זה "כי אני עושה השרוול שבוע הבאה אצלכם" !!!! יום טוב

שלום דדד.... תודה על המילים. קודם כל שיהיה לך בהצלחה! אני אעשה מאמץ לענות על השאלות שלך (אם לא תפגיז/י אותי) - אבל שתדע/י לך שמהמעקב האישי שלי הוא למנותחים הפונים למרכז הרפואי שבו אני עובד (בני-ציון כמובן). אילו אנשים שאני עושה הכרה איתם במרפאתי לפני ההחלטה על ניתוח מבחינה רפואית-תזונתית ולדעת בין השאר מה השאיפות שלהם? ורק אחרי זה אם הם מתאימים, משדך אותם עם הכירורגים וכמובן הם מתחיייבים להמשיך ולהיות במעקב לאחר מכן. שוב בהצלחה דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים