מיואשת !

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/10/2009 | 12:08 | מאת: קארן

דין הי אני די מיואשת, לא מצליחה להבין איך קובעים ועדת הערכה בבית החולים בני-ציון. מכבי כל הזמן מפנים אותי לאסותא ואני לא רוצה לעבור את הניתוח באסותא, רוצה לעבור את הניתוח אצלכם בחיפה ואני מתנצלת אבל לא מבינה מה צריך לעשות קודם, למי לפנות ואני מרגישה שאני מבזבזת זמן. בבקשה, האם תוכל להתקשר אליי לנייד ? תודה קארן-זו שהגיעה מרמת-גן......

הי קארן! מה המספר!!!!!!!!!! יום נפלא בינתיים דין

12/10/2009 | 19:35 | מאת: ד"ר אברהים מטר

שלום קארן. אם את חברת מכבי לא תוכלי להשיג התחייבות לניתוח בלי לעבור אישור הוועדה באסותא, את צריכה להגיע אליהים עם כל תוצאות הבדיקות והם מאשרים שאת יכולה לקבל התחייבות לניתוח, את בוחרת אפה יתבצע הניתוח , אישור הוועדה שם היא תניאי לקבלת התחייבות בכל מקום שתרצי בו

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים