גלולה להרזייה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/03/2009 | 23:12 | מאת: מיכאל

שלום רב, שמעתי או יותר נכון ראיתי פרסומים שונים על גלולה שסופחת אליה שומן בתהליך העיכול בקיבה. רציתי לדעת האם הגלולה הזאת : א. בטוחה לשימוש ללא תופעות לוואי משמעותיות. ב.האם יש תרופה אחת מומלצת יותר ? ג. האם התרופה / תרופות האלה מאושרות ע"י משרד הבריאות ? ד. האם צריך מרשם לתרופה ? תודה מראש על תשובתכם ושבוע נפלא לכולם ! מיכאל

צר לי - אבל זה לא הפורום הנכון לשאלה זו! אבל חשוב שתדע שאין תרופות פלא - הצורה היחידה הבריאה והנכרנה ביותר לרדת במשקל הוא על ידי הרגלי אכילה נכונים. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים