התנפחויות מהבטן ומטה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/09/2009 | 07:52 | מאת: שלום וברכה לכולם

אני שש שנים לאחר ניתוח טבעת ירדתי מעל 50 קילו החיים שונים כמו שכותבים מקבלים חיים חדשים לפני כחודש הייתי סגורה 7 ccלא יכולתי לנשום ניגשתי לרופא אגב מי שניתח אותי זה דקטור כהן ז"ל ומאז יש לי בצקות בכל הגוף רגליים בטן נפוחה מאוד ממש מתסכל הסבר לי מה קורה ולמי אני יכולה להתקשר שייטפל ביבחיפה בעבר טיפל בי רופא בנהריה ועכשיו עברתי לחיפה שם או טל של רופא בכללית אשמח בבקשה קוראת לעזרה מתנפחת ולא מבינה מה קורה

שלום רב! הסיפור שלך מעניין, אני אישית כבר בעבר נתקלתי בזה במסגרת ייעוצי הגסטרו תזונה במסגרת המעקב אחרי ניתוחי קיבה. חייבים לראות בדיקות דם כלליות ובדיקה רפואית יסודית ועדיף של גסטראנטרולוג. לגבי שאלתך לשם של רופא בכללית באיזור חיפה שיכול לעזור לך למצב הזה המיוחד - אין לי צר לי. יום טוב בינתיים דין

30/09/2009 | 16:43 | מאת: תמר טוויג

ראשית כל תודה רבה לך על ההתיחסות לפי הבדיקות דם הכל תקין אצלי יש לי עוד בדיקה של הכבד הבעיה שהם לא מגיעים לשורש הבעיה יש אפשרות שמאחר ופתחתי את הטבעת עד הסוף בבת אחת ושתיתי המון וכן גם אכלתי יחסית לזה שקודם לכן לא אכלתי כלל והקאתי המון למרות שההתנפחות מוזרה מאחר והעור מאוד מתוח וכואב הבטן תפוחה כמו הריון במיוחד בערב אני מתתנפחת בצורה קיצונית אך כשאני בפעולה נפוחה אך פחות אהי מתעלפת לרוב וכשזה קורה הידיים מתעוותות לי ואין לי תחושה אני מאוד לא מבינה מה קורה איתיקבעתי תור כמו שייעצתה לי רק 15.11 יקבלו אותח להזכיר שלפני הפתיחה של הטבעת הייתי בתת תזונה עד הבדיקה מה אתה מייעץ לי לעשות שוב תודה

הי תמר! הכי חשוב שמי שרואה אותך יבין גם בנתוחים! נראה אחרי ה-15.11. אין ספק שהמקרה שלך מורכב והוא דורש בדיקה מקיפה. המקרה שלך מורכב מדי לייעוץ על גבי הפורום. הדבר היחידי שאני באמת יכול להמליץ הוא על בדיקות דם מקיפות מאד! מקווה שזה עוזר ולו במעט - תמיד צריך לזכור שיש מגבלה בייעוצים באינטרנט. אם יש בכל אופן משהו שאוכל לעזור תכתבי לי. בי בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים