חודשיים אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/09/2009 | 14:59 | מאת: א

שלום לכולם, אני חודשיים אחרי הניתוח הורדתי 15 קילו מרגישה מצויין, לכל המתלבטים והמתלבטות תדעו שזה לא נורא בכלל וההחלמה היא מהירה וכיום אני אפילו לא זוכרת שום דבר חוץ מההזייה הנהדרת, תודה לד"ר דין וליעל שבזכותם התהליך עבר בקלות וביעילות. יש לי שאלה שנשאלת רבות, מותר לי לצום אחרי חודשיים? אפשר צום מלא או עדיף עם מים?

שלום א. חודשיים אחרי הניתוח - אני לא הייתי רץ לצום מלא. האיזור עדיין יכול להיות קצת רגיש וחבל לקלקל את מה שהשגנו עד עכשיו. אני לא חושב שכדאי רק מים, עדיף השנה לטפח את הקיבה החדשה שלך ושנה הבאה כבר תוכלי לצום בלי בעיות. שיהיה לך גמר חתימה נפלאה דין

26/09/2009 | 22:17 | מאת: א

תודה על התשובה המהירה. צום קל וגמר חתימה טובה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים