מעונינת בשרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/09/2009 | 21:02 | מאת: דורין

שלום רב! רבות שמעתי וקראתי על מרכזכם, על הטיפול המיוחד בקנה מידה ארצי. מה עלי לעשות בכדי להגיע למרפאה, ומה זמן הצפי מהרע הקבלה למרפאה ועד לניתוח המיוחל. תודה מראש דורין

הי דורין! טלפון לזימון אלי למראפה 04-8359941מ ואני או יעל חוזרים אלייך אישית - התור אלי למראה תוך שבועות בודדים - ומשם זה תלוי בך כמה מהר את מסיימת את כל "רשימת המכולת" לניתוח - ואחרי שאת מסיימת את הכל - עוד תור אלי ותוך חודש פחות או יותר הניתוח. בי דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים