התאוששות לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/09/2009 | 09:16 | מאת: מירי

רציתי לדעת מה השלבים להתאוששות מיד אחרי ניתוח השרוול וגם מתי אפשר לישתות ולאכול?

הי מירי! אחרי הניתוח - יש עד 48 שעות של כאב. במרכז שלנו (ולא בכל אחד) - אנחנו עושים שיקוף יומיים לאחר הניתוח, ואחרי שרואים שהכל בסדר - נותנים לשתות נוזלים ולראות איך זה הולך. לאחר מכן שיחת הדרכה ובו מתחילים את שלבי האכילה, אצל כל אחד זה מאד אישי. אבל כמובן שבהתחלה דברים רכים וכל תקופה להסמיך את זה עד לכלכלה רגילה - והכי חשוב בריאה!!!!!!!!! יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים