בדרך לשרוול!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/09/2009 | 22:11 | מאת: דלית

שלום רב! בתור משורוולת פוטנציאלית אצלכם בעתיד הקרוב - כמה זמן לוקח לחזור לתפריט רגילה בלי הבלנדר, כפי שיש אצל אנשים שעברו טבעת. זה הדבר המדכא בניתוח של הטבעת ונאמר לי שדבר זה לא קיים לאורך זמן בשרוול. תודה מראש על התשובה

הי דלית! היופי בניתוח - הוא המעבר היחסית מהר לתזונה רגילה (כמובן בריאה) לא כמו הטבעת. זה קורה תוך חודשים בודדים - וכמובן במעקב אנחנו נתמודד ביחד עם כל מכשול שיהיה. בהצלחה אנחנו כאן בשבילך דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים