גילאים?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/09/2009 | 15:15 | מאת: מרים

שלום רב! אני מעונינת לדעת מתי הגיל הטוב ביותר לעשות ניתוח שרוול? והאם יש גילאים מינימאליים או מקסימליים לניתוח? תודה מראש

05/09/2009 | 16:30 | מאת: ד"ר אברהים מטר

הבעיה מורכבת יותר מאשר גיל מקסימלי וגיל מינימלי, בכל זאת לא נהוג לנתח מעל גיל 70 ולא מתחת לגיל 14

מרים - עוד כמה מילים מעבר למה שד"ר מטר כתב קודם. אני לא יודע בת כמה את מרים - אבל יש לנו סיפורי הצלחה מדהימים על אנשים מעל גיל 60 שממש נולדו מחדש ונהנים מכל רגע בחיים בחדשים שלהם. מכרים שלהם אינם מאמינים שהם אותם האנשים. שבוע טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים