שרוול קיבה + תופעת לוואי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/11/2010 | 13:11 | מאת: פאולו

דר' דין ודר' אברהים, שלום, לאחר כמעט שנתיים מוצלחות מאוד לאחר הניתוח בהם ירדתי מ140 ל92 קג', התחלתי להרגיש תחושות מאוד מוזרות באזור הקיבה, כמו תחושה של גזים מצטברים אבל בלי גזים. השאלה היא; כמה דחוף אני צריך להגיע לרופא המשפחה שלי או להודיע למנתחת? האם לאחר כל כך הרבה זמן (יחסית) יכולות להפיע תופעות לוואי?

שלום פאולו! בטח לא דחוף. אבל את צריך ייעוץ רפואי של משהו שמבין בתחום! יום טוב דין

11/11/2010 | 15:54 | מאת: ד"ר אברהים מטר

לא דחוף אך כדאי להתייעץ עם הרופאה המנתחת וגם עם תזונאי במגביל

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים