מחכה לזימון

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/11/2010 | 19:25 | מאת: רוני

ערב טוב ד"ר דין, ביום שני האחרון, אחה"צ, יצרנו קשר טלפוני לגבי ניתוח שרוול (אני מנהריה...) המלצת לי ללמוד היטב את הנושא. קראתי ומאוד התרשמתי לטובה. אשמח אם תיצור עימי קשר לקביעת תור בהקדם. אני מאוד מבולבלת ומתקשה להחליט מה לעשות. נקבע ל תור לסוף החודש...ולאחר קריאת החומר באתר שלך אני יותר חוששת אך מנגד גם מאוד רוצה להיות אחרי עם הרבה תקווה. אשמח שתמצא דרך וזמן לעזור לי בהקדם. שבת שלום.

שלום רוני! את כותבת כאן שיש לך זימון לסוף החודש. אז למה יש כותרת "מחכה לזימון". משהו לא ברור לי. ועל איזו מסגרת אנחנו מדברים? אשמח אם תבהירי לי. שבת שלום דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים