אני מאושרת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/08/2009 | 22:18 | מאת: אושרת

מצאתי כמה דקות רק להודות לך ד"ר דין קרן וד"ר מטר על הלידה השניה המוצלחת בחיי. אחת הצעדים היחידים שעשיתי בחיי בשביל עצמי והיא מוצלחת. אני כבר כמעט שנתיים אחרי, בן אדם חדש ופשוט מאושרת!!!! לא הייתי יכולה לעשות את זה בלעדיכם וללא התמיכה היחודית המתמשכת שאני מקבלת אצלכם. וכמו תמיד נתראה בקרוב במרפאה. תודה שוב אושרת

כמו תמיד הכייף כולו שלנו............... יום טוב דין ומטר

20/08/2009 | 16:55 | מאת: מיטל לוינסון

היי, גם בעלי עבר את הניתוח לפני 3 שבועות האם תועלי לומר לי רמה ירדת?

21/08/2009 | 16:37 | מאת: אושרת

הי מיטל! בשנתיים אילו ירדתי יותר מ- 40 ק"ג ממשקלי, היום אני שוקלת קרוב ל-90, שזה עדיין קצת הרבה. אבל תחשבי מה הייתי קודם לכן. אורח החיים שלי לחלוטין שונה מלפני שלוש שנים ולמזלי יש לי את צוות המדריכים והמלווים הטוב ביותר. אני כעת יותר קלילה, יושנת טוב בלילה, יש לי אנרגיה כל היום, וכל בדיקות הדם חזרו לתקין. אפילו הכבד השומני שלי מתחיל להתנקות - לפי תפקודי הכבד. בקיצור כמו שכתבתי הצעד המשמעותי ביותר בחיי שנעשה בשבילי. בינתיים שבעלך יהיה סבלני, צפויים משברים, אבל אפשר להתמודד עם כולם אם לא לבד אז עם צוות המרפאה. שבת שלום אושרת

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים