נסיעה לחול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/10/2010 | 09:34 | מאת: עומר

ד''ר דין היקר!! עברית ניתוח לפני חודשים והכול ברוך ה' מצויין אני עובד לומד ועושה ספורט. בתחילת נובמבר אני צריך לטוס לחו''ל לשבוע ושהתקשרתי לקופת חולים הם אמרו שיעשו לי ביטוח ,אבל מה שקשור לניתוח לא בטוח. א.אבל בסדר גמור ומתנהל בחיי היום יום מצוין. ב.האם אתה מכיר איזה שהו בעיות שיכולות לצוץ בהקשר לניתוח. בתודה עומר

הי עומר! ממש לא מכיר - לא אמור להיות שום בעיה. סע לחו"ל ותהנה - רק כמובן תזכור את הכללים שדיברנו עליהם כבר כל כך הרבה. כמובן אם יש בעיה אני פה בשבילך שבוע נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים