דר' דין היקר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/10/2010 | 22:29 | מאת: חן

אני חודש וחצי אחרי ניתוח שרוול ולא מסתדרת כלל עם המזון,סובלת מבחילות ורעבה כל הזמן, אני מעוניינת להגיע אליך ליעוץ, אני חברת קופ"ח כללית בדרום, מה עליי לעשות, כיצד נקראת המרפאה והאם אני רשאית לקבל התחייבות על מנת להגיע אליך? דבר נוסף התבקשתי עכשיו לבצע שיקוף קיבה, האם אני אצטרך לשתות את אותה הכמות של החומר ששותים לפני הצילום או שעליי לבקש כמות פחותה יותר? תודה ומצפה בכליון עיניים לפגוש אותך ליעוץ

שלום חן! ראשית כמו לכולם אשמח מאד לעזור לך. המרפאה שלי בבית חולים עמוסה מאד מאד ועל כן אינני מקבל אנשים למרפאה שלא נותחו במרכז הרפואי בני-ציון. אשמח לראות אותך ולעזור במרפאתי - ליצירת קשר דרך האתר שלי dr-dean.co.il . יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים