ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/08/2009 | 20:03 | מאת: אושר

שלום, יש לי את כל הבדיקות הנדרשות והמכתבים מהרופאים שנדרשו וכן צילומים שהם זאת לאחר שכבר ניפגשתי עם כירורג מבית חולים X. רציתי לדעת כמה זמן המתנה יש עד לניתוח?(העבודה שלי מתחילה ב1.9 ועכשיו זהו זמן מצויין שאני בחופשה) אני מודה לכם.

שלום אושר! בכדי לעבור ניתוח בבני-ציון, את צריכה לעבור דרך מרפאת התזונה והבריאות שבו ייעשה ייעוץ תזונתי ונעבור על כל הבדיקות שיש לך (אם הם אכן מספקות). לאור זאת, לא נראה סביר - שתוכלי להינתח תוך שבועיים עם כל הרצון הטוב שלנו. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים