עידכון חם חם

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/10/2010 | 17:07 | מאת: מורן

לכל חבריי הפורום ... ליפניי 4 וחצי חודשים פגשתי בנאדם ענק ששינה לי את החיים. הגעתי לפגישה הראשונה במישקל עצום של 160 ק"ג עם קשיים לתפקד בחיי היום יום, אפילו את הדברים הקטנים כמו ליקשור נעליים לא יכולתי. אחריי פגישה עם ד"ר דין החיים כמו שהכרתי הישתנו . וזה אומר שויתרתי על הרבה דברים שחשבתי שאני חייב כדיי לשרוד אבל מהר מאוד הבנתי שכן יכולתי בלעדייהם. ד"ר דין עזר ודחף ועודד לכל אורך הדרך וגם הסביבה כמובן. היו כמה דכאונות בדרך אבל הכל עבר. בפגישה הראשונה שלנו שאל אותי ד"ר דין מה משקל היעד שאליו אני שואף ואני אמרתי ישר 115 ק"ג יספיקו לי. היום אחריי 4 וחצי חודשים אני שם. 115 ק"ג ועוד יורד . מרגיש מצויין אוכל בריא ומתפקד כמו ילד בן 18.והתגובות מהסביבה... כמה שזה כייף אז שוב תודה לך ד"ר דין על העזרה במהפך שישנה לי את החיים. ממליץ בחום לכל מי שמהסס או פוחד לעשות שינויי, תעשו אל תחשבו זה בהחלט חיים חדשים אוהב מורן.

הי מורן! אתה מדהים - מכתב מדהים ופשוט תודה מהלב! אני מת עלייך וכמובן כמו תמיד מחכה לשמוע ממך! אני פה בשבילך ולא זז. שבת שלום ושלך תמיד דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים