שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/10/2010 | 14:49 | מאת: ט.ב

שמי טלי בר אני עברתי ניתוח גב לפני שנה וחצי עקב פריצת דיסק. מאזהשנתי 20 קילו. קיום אני 110 קילו. האם רצוי לעשות את הניתוח הזה. ובמידע ואחרי שאני יעשה ניתוח האם אני יוכל להכנס להריון מאחר ויש לי רק 2 ילדים ואני מעונינת בעוד ילד אבל לא במשקל כזה שאני כיום

שלום ט.ב. האם רצוי לעשות ניתוח - ההחלטה היא שלך - זהו אכן צורה מאד יעילה לירידה במשקל - אם מבינים שזה רק כלי לשינוי אמיתי ומהותי באורח חיים לתמיד.... אחרת תהיה עלייה חוזרת לאחר שנתיים-שלוש. לגבי הריון אין שום בעיה - תלכי לקישור הזה מהאתר שלי: http://www.dr-dean.co.il/pages/post/1284147784-3.html ושם כתוב הכל. שבת שלום דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים