מפגש עם דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/10/2010 | 13:36 | מאת: ח.ק.

עדין נפעמת מהמפגש איתך. נדיר לפגוש אדם (רופא) עם כל כך הרבה צורך בנתינה, וכל השפע הזה משולב בידע עצום וכשר אבחנה מדהים. תודה מעומק הלב ודרישת שלום חמה לד' מטר המדהים כשלעצמו... איזה צוות... A TRAM :) שבת שלום

שלום ח.ק. כפי שאמרתי לך ואני אומר תמיד מטרתי הוא רק לעזור ולנסות לדאוג שכלל המנותחים יעשו את זה נכון מכל הבחינות התזונתיות, הרפואיות, הנפשיות וכל אספקט אחר........ מחכה לעדכונים ממך שבת שלום שלך דין

15/10/2010 | 19:12 | מאת: ד"ר אברהים מטר

תודה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים