שאלה לי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

13/10/2010 | 13:02 | מאת: נטע

בוקר טוב דין. תוכל להסביר לי את התופעה הזו של עלייה במשקל? אמנם רק 400 גר' אך עדיין.. זו כבר פעם שניה שאני נשקלת ורואה 400 גר' נוספים. לא ברור לי. לא שיניתי שומדבר בתפריט. אגב..זה משנה אם אני נוטלת את הויטמינים במשך היום או לפני השינה? יום נעים שיהיה לנו...

הי נטע! תראי מה כתבתי בתשובות לאנשים מתחת ליורם ושלומית - אל תשקלי את עצמך מדי יום - זה מביא רק לאכזבות. חייבים להיגמל מזה. מסתלכים על תקופה כל שבועיים פחות או יותר ואז העקומה תהיה טובה. אין קשר לויטמינים יום נפלא דין

13/10/2010 | 23:50 | מאת: נטע

אני לא שוקלת את עצמי מדי יום. אני פשוט ככה=קרובה למהפך מ-3 ספרות ל-2 וה-400 גר' האלה...כמו עצם בגרון. :) אני מקווה שעד שניפגש >אוטוטו< הכמה גרמים האלה יהיו מאחוריי. תודה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים