דין היקר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/10/2010 | 20:29 | מאת: יורם - משורוול כמעט חודשיים

דין היקר ! לבקשתך, הסכמתי להוריד את הד"ר , אבל את ה"יקר" אני משאיר - כך מרגיש אדם שקיבל הזדמנות שנייה לבחור במסלול חיים נכון. לפני הניתוח לקחתי beza forte להורדת טריגליצרידים. האם יכול להמשיך לקחת ?

הי יורם! מקבל את ה"יקר" - תודה!!!!!!!!!!!!! וכייף לשמוע את המילים ממך. איזה תהליך מדהים אנחנו עוברים! לגבי ה-BEZA FORTE - אני לא בטוח שצריך, תעשה בדיקות דם מלאות כולל שומנים בעוד חודש ותעדכן אותי. אתה יכול לחודש הקרוב אם אתה רוצה עד לבדיקות. יום נפלא בינתיים דין אגב, לא ענית לי על שקילות....

12/10/2010 | 21:39 | מאת: יורם

הנחייה שלך היא מבחינתי ייהרג ובל יעבור. עברתי לשקילה שבועית והבנתי מדוע צדקת בדבר. ברכות, יורם

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים