דר' מטר ודר' דין היקרים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/10/2010 | 23:20 | מאת: חן

אני כבר חודש וחצי לאחר הניתוח, לאחר חודש ירדתי 12 ק"ג ומאז אני לא יורדת , במהלך חודש שלם שתיתי כדור אומפרדקס ביום, כיום אני ללא הכדורים סובלת מבחילות טורדניות ומהרגשת רעב כמעט כל הזמן. חשוב לציין שאני אוכלת מגוון כל שעתיים/שלוש ועל פי הנחיות התזונאית, כמו כן אני חשה שניתן לאכול הרבה יותר ממה שהיה בהתחלה.כמובן שאני בחרדות כי יתכן והניתוח כשל (לצערי היו מקרים)האם עליי לפנות למנתח שלי אם כן מה ניתן לעשות, נא עזרו לי

שלום חן! תחושות אילו חודש וחצי לאחר הניתוח די סבירים - אין סיבה שהניתוח כשל - ואין סיבה להיפגש עם המנתח - הוא הרי כירורג. זה הזמן להיפגש עם גורם רפואי-תזונתי כלשהו שייתן לך את הגיבוי והליווי המתאימים לכל שלב. והשלב זה הוא די קריטי מבחינת הצלחת הניתוח, כאשר אני מתכוון לירידה במשקל לאורך שנים. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים