משעמם לי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/10/2010 | 10:56 | מאת: נטע

מוקדם מדי להגיד שהתפריט משעמם לי? התפריט שלי כולל: מרק ירקות טחון, ביצה על כל הוויותיה <קשה, רכה, מקושקשת> עגבניה מרוסקת, מלפפון, מעדני חלב <כבר לא יכולה להסתכל על זה>. השאלה-האם אני יכולה לנסות לאכול דגים? דג סול <פילה>בתנור למשל.. קציצות של אמא <מבושלות היטב>? ציינת שחשוב לאכול כל שעתיים עד שלוש. מה אני יכולה "לנשנש"? האוכל כבר לא אמור להיות הנושא המרכזי שמעסיק אותי כל היום ואני מוצאת עצמי חושבת כל שעתיים "מה אני יכולה לאכול עכשיו". זה לא בגלל תחושת רעב, אלא רק בגלל שאמרת שחשוב לאכול כל כמה שעות. אה..וגם חשוב לשאול:פירות הדר. אפשר?פירות בכלל... תודה מראש על הסבלנות.

הי נטע! בטח שאת יכולה לנסות דג אפוי שרך. שלב אחרי זה - קציצות של אמא - לא מתובלנות מדי. נשנוש - לחודש הקרוב - משהו מקבוצת דברי החלב הלא ממותקים (מקסימום יוגורט במתיקות מעודנת), רסק תפ"ע לא ממותק או פרי אחר (פעם אחד ביום כמובן). האוכל באמת לא אמור להיות חלק מרכזי מהחיים שלך, וזה השלב של ה"יתוח מוח" שאני מנסה לעשות לאנשים שבקשר איתי. אולי שתתחילי לעבוד ולצאת מהבית זה ישתנה. פירות הדר - בינתיים לנסות לא - קודם כל הפירות האחרים - הם חמוצים מדי. שיהיה לך יום נפלא דין

10/10/2010 | 12:36 | מאת: נטע

ישששש דגיםםם :)))) תודה רבה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים