מר לי - עד מתי?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/10/2010 | 11:52 | מאת: מגי רוביו

דר' דין היקר שלום רב אתה בטח זוכר אותי, עם הסיבוך אני כמעט חודשיים אחרי הניתוח, התופעות האיומות מהאנטיביוטיקה ממשיכות להכות בי, הכל מר מאוד גם אוכל וגם שתיה ואפילו סתם יש בקרים שיש לי בחילות ויש שאני מקיאה, חלק גדול מהיום אני מסתובבת עם תחושת מיטרד בקיבה ולא יודעת אם צריכה לאכול משהו או שגם זה מהתרופות, (כבר שבועיים שאני בלי האנטיביוטיקה אבל עדיין כאילו שלוקחת) מה עושים? איך להקל על התחושות ? אודה לך על עזרתך ובכלל על תשומת הלב שאתה מעניק לכוווווולם.

הי מגי! בטח שאני זוכר אותך - לא דיברנו על פרוביוטיקה - במינון גבוה? לדעתי כדאי שנשב לשיחה ייעוץ ארוכה - תצרי קשר עם המשיבון של מרפאה התזונה - ואתקשר עלייך בהזדמנות ראשונה לפגישה. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים