סופסוף גם אני משורוולת!!! ושאלה -

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/10/2010 | 21:14 | מאת: טלי ת.

שלום ד"ר דין, זהו. ביום שני שורוולתי ואני כבר בבית. חושבת כבר על השלב הבא של לקיחת יעוץ תזונתי. מתי להתחיל בזה? שאלה חשובה נוספת: ביומיים האחרונים אני מרגישה כאב מציק באזור הכליות(?) (גב תחתון, מתחת למותן,בצד שמאל). לציין כי אני נוטלת רק אומפרדקס 40 מ"ג בבוקר. מה זה יכול להיות? תודה, טלי

08/10/2010 | 21:28 | מאת: טלי ת.

שאני מקבלת גם זריקות קלקסן 60 מ"ג ל 7 ימים (עד יום א'). תודה מראש. מחכה כבר לפגישה ולתחילת הדרך החדשה! ביום א' אתקשר, אם זה בסדר. טלי

שלום טלי! ייעוץ תזונתי - לפי גישתי צריך להתחיל בייעוצי התזונה כבר לפני הניתוח - ואם זה לא נעשה כמה שיותר קרוב לניתוח בכדי להשיג את האפקט המירבי!!! כאב מציק באיזור גב (כליות) - אולי השכיבה מהניתוח. אם יש תופעות אחרות כמו חום, צמרור או אחר - כדאי להתייעץ עם הצוות המנתח. לילה טוב דין

08/10/2010 | 22:16 | מאת: טלי ת.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים