מנתח באיזור מרכז - דרום

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/10/2010 | 12:54 | מאת: יהלומית

שלום לכם ד"ר דין וד"ר אברהים מאוד נעים לדעת שיש רופאים כמוכם,אני קוראת את הפורום כבר חודש ומאוד נהנת מתשובותיכם ומהירות התגובה . אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול ואני מגן יבנה שייכת לקופת חולים מכביומחפשת כירורג טובהאם אתם יכולים להמליץ לי על צוות טוב כמוכם. תודה וישר כוח

שלום יהלומית! שילוב כוחות של שני רופאים מומחים: כירורג + גסטרואנטרולוג תזונאי (כל אחד בתחומו הוא למען המטופלים) לא קיים בשום מקום אחר. ועל כן לנו יש מנותחים מכל הארץ שעברו ניתוח בידיו של ד"ר מטר (מכבי-אסותא חיפה) וממשיכים מעקב אצלי דרך כל אפשרויות התקשורת הרבות הזמינות. זה לא בעיה בימינו. אם תרצי להתחיל את התהליך את מוזמנת ליצור איתי קשר דרך האתר שלי dr-dean.co.il ואשמח להיפגש. שבת שלום דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים