ד"ר מטר שלום!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/10/2010 | 09:40 | מאת: טניה

שלום לך מנתח יקר! אני לאחר אשפוז קצר בבני-ציון לאחר ניתוח שרוול שעברתי במקום אחר. באתי אליכם כיוון שנאמר לי שזה המקום המנוסה ביותר לטפל במקרים אילו לאחר ניתוחים - ואכן כך היה. האחיות, הצוות, הרפואה המשלימה ואפילו זכיתי לביקור תמיכה מד"ר דין (ממרפאת התזונה) למרות שלא נותחתי אצלכם ואני לא במעקב אצלכם. בימים אילו לקבל כזאת רפואה ציבורית על הצד הטוב ביותר, זה תופעה לא נפוצה. אני פשוט מצדיעה לך זה. אני אפילו קצת מצטערת שלא עברתי את הניתוח אצלכם למרות שרבים אמרו שזה המקום הטוב ביותר - אבל אין לבכות על חלב שנשפך. תודה רבה טניה

08/10/2010 | 14:01 | מאת: ד"ר אברהים מטר

תודה רבה..אני מקווה שאת מרגישה טוב, תמיד נשמח לעזור במידת הצורך. שבת שלום

10/10/2010 | 10:57 | מאת: יהלומית

טניה שלום האם אפשר לדעת איפה עשית את הניתוח אני מעוניינת לעשות את הניתוח באיזור המרכז ולא יודעת למי ולאין לפנות תודה יהלומית

10/10/2010 | 12:58 | מאת: טניה

שלום יהלומית! עשית את הניתוח בצפון - כך שאני לא יכולה לכוון אותך. אבל תאמיני לי שלא תמצאי שום מקום כמו זה שתיארתי - השילוב כוחות כפי שסיפרתי הוא מדהים. ויש לי לא מעט חברות מהמרכז שבאו לבני-ציון. תתחילי עם פגישה עם ד"ר דין - לכי לאתר שלו dr-dean.co.il ושם כתוב הכל. בהצלחה טניה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים