האם יש פה משורוולים של 3 שנים ומעלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/10/2010 | 07:09 | מאת: רויטל

שיכולים לספר לי קצת על איכות חייהם בבקשה

רויטל בוקר טוב! אני יכול להמליץ לך להצטרף כחברה לפייסבוק שלי שמיועד למטרה זו - ואת יכולה ליצור קשר עם אנשים אחרי הניתוח בכל מיני שלבים: he-il.facebook.com/Dr.Dean.Keren ובנוסף לאתר שלי: dr-dean.co.il - שם יש הרבה מאד מאמרים רפואיים וסיפורים של אנשים. אני בטוח שכל החברים שם ישמחו לעזור וכמובן שאני גם כן. יום טוב וגלישה נעימה דין

16/09/2015 | 14:08 | מאת: צביה

איכות החיים מדהימה! למעט נפילות מתח מדי פעם ועודפי עור. אין לי תלונות. אני מרגישה טוב. בריאה אנרגטית ומאושרת. עברתי לתזונה מאוזנת יחסית ואני מקפידה לא להגזים בכמויות. סהכ מרגישה כאילו קיבלתי טת החיים מחדש שלא לדבר שאני נראית כמו הבת של עצמי.. הכי ממליצה בעולם לעשות אותו. רק חשוב להבין שאחרי הניתוח ירקות הופך להיות חלק גדול מהחיים. לא לחשוב שהניתוח עושה טת העבודה במקומך ואת ממשיכה אותו דבר רק כמויות קטנות. גם התוכן חייב לעבור שינוי.

22/03/2016 | 22:51 | מאת: מירי

אני 3 . מה הבעיה שלך

22/03/2016 | 22:57 | מאת: מירי

איכות חיי 0 או מינוס אין סדר באוכל אין ספורט אני אוכלת ומקיאה חוסר וויטמינים ירדתי 70קילו אני מחזירה אותם לאט לאט בשנה עליתי 10קילו כי אני לא יכולה לאכול אוכל אז אני אוכלת שוקלדים וכל מיני שטויות לצערי הניתוח לא ענה לי על מה שאני צריכה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים