שלום דר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/10/2010 | 21:51 | מאת: אתי

ערב טוב אני מתחילה את התהליך לניתוח השרוול כן מפנטזת על החיים שאחרי כן חוששת מההרדמה וכן יש לציין שדיברתי איתך לקביעת תור שכן התהליך מתחיל אצלך אתה מדבר בביטחון רב וזה טוב משרה ביטחון בכל אופן רציתי לוודא לאחר שהגעתי אלייך ועברתי אצל הכירורג ברור שכל מטופל זה אחרת שכן זה צריך עוד בדיקה וההוא אחרת ובכל זאת כמה זמן לוקח מועד ההגעה למעמד הניתוח ........ בנוסף אתה מדבר הרבה על הטוב שבדבר ואכן אתה צודק אך לאור ההצלחות הגדולות מה אחוז חוסר ההצלחות בבני ציון באותו הניתוח נכון שגם ברמבם זה יכול להיות ועובדה השלוש מקרים האחרונים בוולפסון שמשרד הבריאות בודק שהרי אין מצב רק להצלחות ואתה בטח ריאלסטי ומבין את החשש שלנו המגיעים לניתוח לדעת את האמת על אחוז הכישלונות והכוונה היא מוות במהלך הניתוח פשוטו כהוא כמובן שזה לא יגרום לי לקחת צעד אחורה ולהתחרט ...או שכן חחחח ... ובכל זאת האם אתה מוכן לפרט על כך תודה תודה וסליחה על החפירות אבללללל ....

שלום אתי! המון שאלות וחששות וזה מובן - את צריכה לדעת שניתוח הוא כעיקרון פעולה עם סיכונים. וכל בן אדם שניגש לכל פעולה ניתוחית מקבל הדרכה על כך ואף חותם על טופס הסכמה מדעת. ניתוח זה לעומת אחרים נעשה מתוך בחירה. אני רופא עם אישיות מאד אופטימית, והמערך הבריאטרי בבני-ציון מאד מקצועי ורב-תחומי ועוטף את המנותחים מכל כיוון אפשרי וזה בכדי לעמוד לצד המטופל בתרחיש אפשרי. תראי מה שלומית, ההודעה מתחת לזאת כותבת בערב. לגבי זמן עד הניתוח - אחרי האישור הרפואי-תזונתי סדר גודל של 6-8 שבועות עד לניתוח - לפעמים הרבה פחות. לגבי שאר השאלות - לא בפורום. בהצלחה מהלב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים