לא יורד במשקל?!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/10/2010 | 14:33 | מאת: כלנית

שלום רב! אני מועמד לניתוח שרוול קיבה - ותוהה מדוע חברה שלי שעשתה את הניתוח - לא ירדה אפילו קילו אחד... לאחר מכן. היא לא מרגישה קיבה קטנה - מה יכולות להיות הסיבות? כלנית

שלום כלנית! בראש ובראשונה הסיבות יכולות להיות תזונתיות - וכאן בדיוק מודגש החשיבות שאני וד"ר מטר שמים בייעוץ, הדרכה וגיבוי תזונתי רפואי לכל המנותחים ומכאן בא שיתוך הפעולה הייחודי הרפואי בינינו. אם אין את התובנה התזונתית לפני הניתוח - יש בהחלט יותר סיכוי שהוא לא יצליח. כאשר אני קורה להצלחה - ירידה במשקל לאורך שנים. כל מה שאני יכול להגיד לך, הוא שתעשי מאמצים להבין בדיוק לקראת מה את הולכת, מה זה דורש ומה את צריכה לעשות בכדי שזה יצליח לאורך זמן. אני כמובן שאשמח לעזור לך כמו לכולם דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים