לחם ותחליפיו

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/10/2010 | 17:20 | מאת: דר דין שלום

דר' דין שלום מסקירה מורחבת באתר הנני מבינה כי אינך ממליץ על אכילת לחם , אם כן אילו פחמימות ניתן לאכול מלבד תפו"א. האם ניתן לאכול קורנפלקס הנקרא "ביופלקס"?מה לגבי פתית/לחמית ואם כן כמה ביום?אני כשישה שבועות לאחר ניתוח שרוול קיבה. תודה חן

שלום רב! אני לא אמרתי לא לאכול לחם - בהמשך הדרך בהחלט ניתן לאכול לחם - אבל כמובן רק לחם מקמח מלא. לגבי דגני בוקר - עדיף ברנפלקס - במקום ביופלקס, אלה הרבה יותר עשירים בסיבים תזונתיים. פתית/לחמית - אינם מאכלים של שובע ולטווח לא ישיגו את המטרה. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים