החלמה אחרי ניתוח להסרת טבעת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/10/2010 | 13:38 | מאת: יו יו מה

אני אמורה לעבור בחודש נובמבר ניתוח להסרת טבעת שהותקנה במסגרת ניתוח VGB לפני 12 שנה. הואיל ואני אמא לשלושה ילדים ועובדת במשרה מלאה וזכור לי שמהניתוח עצמו לקח לי למעלה מחודשיים להתאושש, מה צפי ההחלמה מניתוח כזה (לרבות ימי אשפוז אחרי הניתוח) והאם אוכל לאחר הניתוח לשוב ולאכול ללא הקאות?

שלום! הכל תלוי בסיבה שמוציאים אותו ומה קורה בקיבה שלך מבחינת גסטרו - בלי התחייבות של ממש ההחלמה היא קצרה. לגבי המשך השאלות - התשובה יותר מדי מורכבת לפורום. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים