ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/10/2010 | 22:15 | מאת: נעמי

שלום לכם, אני בת 39 עם BMI 40 ושוקלת לבצע את ניתוח השרוול או טבעת. על פי ה-BMI האם מומלץ ניתוח שרוול או טבעת? האם ניתן להכנס להריון לאחר ניתוח השרוול או הטבעת? לגבי ניתוח הטבעת האם ניתן להסירה במידה ויש סיבוכים? תודה מראש, נעמי

שלום נעמי! אם תעייני בפורום הזה וגם באתר שלי dr-dean.co.il שיש שם מאמרים רבים בנושא - איננו ממליצים מכל הבחינות על ניתוח טבעת. אין בעיה להיכנס להריון. לא אתייחס לסיבוכים לאחר טבעת והוצאתו (כמובן שזה אפשרי) - כיוון שמתחתחילה אנחנו לא ממליצים. דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים