דר' דין שלום

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/10/2010 | 21:19 | מאת: חן

מתשובתך אני מבינה כי היתה פה אי הבנה.כפי שציינתי אני סובלת מבחילות קשות מזה שבוע.עד לפני שבוע זה נטלתי כדורי אומפרדקס חודש שלם ולא סבלתי מבחילות קשות. שאלתי היא האם להמשיך לשתות כדורים אלו גם לאחר נטילה של חודש שלם.תודה חן

הי חן! אני הבנתי אותך ב-100%, בטח להמשיך לשתות את הכדורים. בתור גסטרואנטרולוג - כדורים איל מונעים המון תלונות כפי שיש לך. לפעמים צריך להמשיך עם זה מספר חודשים. אין לך מה לדאוג, זה לא עושה שום נזק. לילה טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים