ד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/10/2010 | 20:48 | מאת: הדי

האם יש חשיבות למספר החורים שעושים בשרוול, אני קוראת שיש כאילו עם 5 חורים, 3 חורים ואפילו פחות. האם זה משנה, הרי החורים - מגלידים ולא רואים אותם. תוכל להבהיר לי בבקשה נושא זה. תודה רבה

03/10/2010 | 23:03 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אפשר גם בחור אחד..2...3...4...5....6....7... הצלקות הקטנות לא מהווים שום בעיה בג"כ לכן צריך לבצע את הניתוח הטוב ביותר והבטיחותי ביותר טוב ובטוח משיגים במקסימום עם 5 חורים בד"כ, פחות מזה בא על חשבון משהו חשוב יותר ומספר גדול יותר נדיר ביותר שצריך..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים