שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/10/2010 | 16:12 | מאת: ניקול

שלום לך ד"ר יקר... עשיתי שרוול לפניחודשיים וחצי ירדתי עד עכשיו 22 ק"ג..מרגישה מצויין אוכל בכמיות של תינוק ממש ממש קטנות..ותודה לאל הכל תקין איתי שאלתי היא שבזמן האחרון שערות הראש מאוד נופלות האם זה נורמלי? תודה

שלום ניקול! נורמלי ביותר - קשור לירידה במשקל ומנסיון זה תמיד עובר. חשוב מאד להקפיד על חלבונים וירקות בתזונה היומית ואפשר גם להתחיל בויטמינים (אם את עדיין לא נוטלת) - שלא בטוח שזה ישפר את המצב (אבל בטוח שזה בטוח לא יזיק). כדאי גם שרופא יראה בדיקות דם כלליות שלך. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים