בקשת עזרה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/10/2010 | 21:51 | מאת: חן

דר' מטר/דין היקרים,אני כחודש ושבוע לאחר ניתוח שרוול קיבה,צמודה להנחיות של דיאטנית ועד לפני שבוע נטלתי כל יום כדור אומפרדקס 20 , בשבוע האחרון סובלת נורא מבחילות קשות ולא משנה מה אני אוכלת,יש לציין כי אני שותה שמן פרפין בבוקר על מנת לסייע בעצירות כרונית שסבלתי וסובלת מאז ומתמיד, מה אפשר לעשות על מנת להקל עליי. מצפה לתשובה תודה, חן

בוקר טוב חן! למה הפסקת את האומפרדקס? אמורים לקחת לפחות חודש.... ואם יש שוב סימפטומים חוזרים לתרופה. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים