תודה לצוות הרופאים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/10/2010 | 10:07 | מאת: מריאנה (נתניה)

בוקר טוב לגולשי הפורום המיוחד הזה! סתם עברתי להגיד שלום, אני שלוש שנים אחרי - התחלתי את התהליך עם ד"ר מטר ודין ועדיין בקשר עם ד"ר דין מדי מספר חודשים. הוא שאל אותי בביקור האחרון, כיוון שאני כבר יודעת היטב מה ואיך לעשות - מדוע אני באה עדיין לביקורת. תשובתי המהירה היתה: "דלק". אני בעצם כבר לא שם - ואחרת לגמרא מה"אני" הקודמת. מאושרת, חיה, נהנית מכל רגע בחיים וממליצה לכם בחום לעשות את הצעד. וכמו שדין אומר לכולם: "רק תעשו את זה נכון", כי אחרת חבל לעשות את הניתוח. תודה לכם צוות רופאים מדהים שלכם תמיד מריאנה (נתניה)

02/10/2010 | 10:33 | מאת: ד"ר אברהים מטר

טוב שאת כאן..תבקרי מידי פעם בפורום ותגידי את שלך, זה יעודד את האנשים לתחילת דרך חדשה, כמובן הניתוח עוזר ..אבל הוא בהחלט החלק הקטן בכל הסיפור-שבוע טוב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים