מהי הדרך הנכונה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/10/2010 | 18:23 | מאת: סמדר

שבת שלום. אני מועמדת לניתוח שרוול קיבה עברתי את השלב של הוועדה הרפואית אני חברה בקופת חולים מכבי והופנתי לוועדה בבית החולים אסותא בתל אביב ממה שהוסבר לי אני צריכה כעת להגיע ליעוץ אצל המנתח שאבחר אשמח אם אוכל לקבל קצת הסבר על הדרך בה אוכל להמשיך מכאן דרככם אם אוכל להבין כמה זמן לוקח להתקבל ליעוץ ? ואחרי היעוץ הבנתי שבן שבועיים לחודש זמן המתנה לניתוח שאלה נוספת הבנתי שלכל מנתח יש את השיטה שלו בניתוח זה חלק מהמנתחים אינם משתמשים בנקז לאחר הניתוח ואין צורך להוריד תפרים הם פשוט נמסים לבד? מה היא השיטה אצלכם ומה ההבדל? תודה מראש סמדר

01/10/2010 | 18:33 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אם את מעוניינת להנתח באסותא-חיפה תתקשרי ל רעות 054-4752841 תגידי שעברת את הוועדה ..שתקבע לך פגישה איתי בהקדם ובאותו יום גם פגישה עם המרדים..אם הכל בסדר לא יהיה צורך בנקז ולא יהיה צורך בהוצאת תפרים ..אשפוז 48 שעות..התור לניתוח ב אסותא זה עניין של שבוע שבועיים- בהצלחה

שלום סמדר! רק טיפ קטן (שבעצם ענק) מעבר להמלצה החמה של ד"ר מטר, את צריכה להבין שהחלק הניתוחי זה החלק הקצר והקל בכל התהליך. אחרי הניתוח מתחילים החיים הקשים - ומנסיון רב מאד מומלץ לעשות את זה נכון. אני רק יכול להציע לך להיכנס לאתר שלי dr-dean.co.il ולגלוש קצת ואפילו להצטרף אחרי זה לפייסבוק שלי: http://he-il.facebook.com/Dr.Dean.Keren בכדי להיות בחברתם של אנשים שעשו את זה נכון והשתמשו בניתוח ככלי לשינוי מהותי ואמיתי באורח החיים. אשמח כמובן לעזור לך יום נפלא ושבת שלום דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים