ד"ר מטר שלום!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/10/2010 | 07:49 | מאת: הלנה

אני גרה בחולון, וכבר בעבר דיברתי איתך כאן על צווארון הקיבה. אני די מבולבלת, אני חייבת לציין. מאד הייתי רוצה להינתח אצלך באסותא עם גיבוי של ד"ר דין - הגלישה באינטרנט רק הראתה לי שאתם הפורום המקצועי ביותר, אתם תמיד עונים לשאלות כל זמן בסבלנות ומן הטבעי ביותר ללכת על צוות כזה במיוחד אחרי כל המכתבים באתר של ד"ר דין ופורום. האם ניתן להינתח אצלך דרך חברות הביטוח הפרטיות ובכך להימנע מה"ועדה של חותמת גומי" של מכבי? איך מתקדמים? ושוב תודה על זה שאתם שם בשבילינו - קהל שרוצה חיים חדשים בריאים יותר ורזים יותר. הלנה

01/10/2010 | 08:39 | מאת: ד"ר אברהים מטר

המסלול דרך חברת הביטוח אמור להיות יותר קל ויתר מהיר..בהחלט אפשרי, תדברי בבקשה עם רעות לתיאום פגישה ב פלאפון מס054-4752841 כדאי להגיע עם כל הבדיקות..להתראות

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים