איך ממשיכה אחריקביעת התורים לבדיקות?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/09/2010 | 18:12 | מאת: אלונה

היי ד"ר מטר, פגשתי את דין והמשכתי אל רופא המשפחה. קיבלתי הפניות לבדיקות והזמנתי תורים.... אשמח לקבל ממך הכוונה איך לקבוע מולך תור לניתוח- אם אתה מנתח חולים של הכללית ואם לא- מה אני עושה כדי להתנתח במחלקה שלך- אילו רופאים עובדים עם הכללית... מה הלאה?? אלונה

הי אלונה! כפי שאמרתי לך בפגישה - אם את רוצה להינתח במחלקה בבני-ציון (כלומר ציבורי), אני הכתובת שלך - תסיימי עם הבדיקות ותגידי לי....ואשדך אותך במהרה עם המרפאה הכירורגית ותקבלי תור. בי בינתיים דין

30/09/2010 | 20:09 | מאת: אלונה

דין, תודה על התגובה המהירה. קיבלתי הפניות מרופא המשפחה אך יש בדיקות שניתן לעשותץ רק לקראת נובמבר. חושב שיש דרך לברר מול כללית על מקומות אחרים לבדיקות? איך אדע מי ינתח אותי בבני-ציון? נשתמע, אלונה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים