מה עושים???

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/09/2010 | 08:08 | מאת: סנדרה

בוקר טוב! ניכר מאד שאתם רוצים לעזור אבל ממש אני מאד מבולבלת - כל כך הרבה סוגי ניתוחים ודעות. מה עושים בכדי להתקדם? סנדרה

30/09/2010 | 08:59 | מאת: ד"ר אברהים מטר

הפורום מיועד לתת אינפורמציה כללית ולא לטפל באנשים, החלטה שלך לעבור ניתוח ואיזה ניתוח רק בפגישה-פגישות ולא דרך הפורומים

הי סנדרה! אשמח כמובן להמשיך את מילותיו של ד"ר מטר - ולהיפגש איתך במרפאה בבני-ציון או במרפאה שלי בחיפה. תתחילי את הדרך באתר שלי dr-dean.co.il - שם יש המון מידע שעוזר. חג שמח דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים